Hypotheken
Essentieel in uw financiële planning
Ontdek

Wij onderscheiden ons in de drukke hypotheekmarkt door een eigentijdse en complete aanpak. Dat betekent dat wij de hypotheek toetsen op zaken als fiscaliteit, leeftijd, looptijd, gezinssituatie en toekomstvisie. Wij streven ernaar uw woonlasten exact aan te laten sluiten op uw specifieke persoonlijk situatie, nu en in de toekomst!

Een goede inventarisatie waarin uw persoonlijke situatie, uw wensen en toekomstplannen worden doorgenomen is de eerste stap naar een passend advies. We houden hierbij rekening met uw totale financiële huishouding zoals pensioen, vermogen, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en overlijden. Vanuit deze inventarisatie werken we een totaal advies uit.

De markt kent veel aanbieders van financiële producten en diensten. Vaak hebben deze aanbieders tientallen verschillende mogelijkheden. Wij zullen op basis van de inventarisatie hier een selectie uit maken zodat u een passend advies heeft voor uw situatie.

In veel gevallen blijft het niet bij een éénmalig advies maar wordt het een onderdeel van het Actief Beheer dienstverlening.

Neem gerust contact met ons op 035 548 90 90