Wie zijn wij
Financieel Adviesbureau ROèL
Ontdek

Financieel Adviesbureau ROèL is een onafhankelijk en veelzijdig advieskantoor. Wij zijn gespecialiseerd in de advisering en het beheer van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Onze wijze van advies en beheer gaat verder dan u wellicht gewend bent. Hiervoor hebben wij onder ons Actief Beheer programma ontwikkeld.

Wij maken samen met u een inventarisatie van uw financiële situatie en van de risico’s waar u mee te maken heeft of kunt krijgen. Vervolgens gaan wij met u na welke financiële stappen moeten worden ondernomen, welke risico’s u bereid bent te lopen en welke u wilt afdekken. Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappijen, financiers en eventueel ook de accountant en notaris.

Graag bouwen we een lange termijnrelatie met u op. We vinden dat ons advies geen momentopname mag zijn, maar in overleg met u op periodieke basis plaats moet vinden. Uw wensen en uw persoonlijke situatie vormen namelijk het uitgangspunt voor ons advies en juist die kunnen veranderen. Met onze jarenlange ervaring en dienstverlening bieden we u inzicht, gemak, tijd- en kostenbesparing en de zekerheid, dat het goed geregeld is èn blijft.

Ger J Vermeulen

Eigenaar

Email: ger@roel-advies.nl

Rolph P.W. Schmidt

Eigenaar

Email: rolph@roel-advies.nl

Pieter A. Ott FFP

Financieel planner | Pensioenadviseur

Email: pieter@roel-advies.nl

Harold Schmidt

Binnendienst

Email: harold@roel-advies.nl

Ralda Klaassen

Binnendienst

Email: ralda@roel-advies.nl

Christine de Klerk

Binnendienst

Email: christine@roel-advies.nl