Verzekeringen
Een ongeluk zit een klein hoekje
Onze oplossing

Wij zijn een allround financieel advieskantoor. Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het adviseren en beheren van schadeverzekeringen zowel voor de particulier als voor de zelfstandig ondernemer.

Wij hebben collectieve afspraken gemaakt met aanbieders van verzekeringsproducten, waardoor we deze scherp geprijsd, tegen uitstekende voorwaarden en met eigen service kunnen aanbieden.

Particulier

Pech of narigheid is helaas niet te voorkomen. En ook een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat is al vervelend genoeg, zonder dat u ook nog eens geconfronteerd wordt met de financiële gevolgen hiervan. Daarom is het verstandig om uzelf en uw gezin te verzekeren tegen bepaalde risico’s.

Of het nu gaat om uw kinderen, woning, auto, vakantie, ziektekosten, arbeidsongeschiktheid of rechtsbijstand, wij bieden u een ruime keuze aan particuliere verzekeringen van vele betrouwbare verzekeraars. Goede polisvoorwaarden en een aantrekkelijke premie is ons uitgangspunt. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze collectieve afspraken waardoor de extra kortingen kunnen oplopen tot 12%.

Wilt u een uitgebreide zorgverzekering? Of juist een scherp geprijsde autoverzekering? Wij hebben altijd een passende verzekering. Bovendien bent u bij ons verzekerd van een uitstekende service. Wij beheren uw verzekeringen, zorgen voor snelle polisafgifte en vlotte schadeafhandeling.

Ondernemer

Ondernemen is risico nemen. Maar er kunnen ook onzekerheden zijn die een reëel gevaar vormen voor het realiseren van uw zakelijke doelstellingen. Als verzekeringspartner voor het midden- en kleinbedrijf helpen wij u om de risico’s voor uw bedrijf in kaart te brengen en zo kostenefficiënt mogelijk af te dekken.

Ieder bedrijf heeft met andere bedrijfsrisico’s te maken. Met onze kennis en ervaring kunnen wij een heldere analyse maken van de risico’s die uw bedrijf loopt. Allereerst verdiepen we ons in uw bedrijf en inventariseren we welke gevaren er zijn en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.

Wij kunnen voor uw bedrijf een verzekeringspakket op maat samenstellen op het gebied van bedrijfsschade, opstal, inventaris, rechtsbijstand, wagenpark, elektronica, werkmateriaal, ziektekosten, ongevallen en verzuim.

Neem gerust contact met ons op 035 548 90 90